LG În sala de judecată... pentru problemele lui Optimus 2X

1.532 ori
<b>LG În sala de judecată... pentru problemele lui Optimus 2X</b>LG Optimus 2X este primul telefon dual core din lume, intrând chiar în Cartea Recordurilor pentru această performanță, dar iată că acum terminalul se dovedește mai degrabă o bătaie de cap pentru producătorul său. LG a fost dată în judecată...

LG Optimus 2X este primul telefon dual core din lume, intrând chiar în Cartea Recordurilor pentru această performanță, dar iată că acum terminalul se dovedește mai degrabă o bătaie de cap pentru producătorul său. LG a fost dată în judecată pentru problemele handsetului sau, în varianta sa americană.

Cunoscut în SUA drept T-Mobile G2x, terminalul vândut de operatorul T-Mobile are probleme cu ecranul, se blochează des și se închide în mod neașteptat, conform unor plângeri ale clienților. Astfel de plângeri au existat chiar din ziua în care telefonul a fost lansat, dar LG nu a răspuns utilizatorilor și nu a promis nici vreo rezolvare pentru buguri.

Acum s-a ajuns la tribunal, iar păgubiții sunt clienți T-Mobile care au cumpărat un LG Optimus 2X la prețul de 250 de dolari. Probabil că producătorul asiatic va ajunge la o înțelegere cu clienții nemulțumiți, plătindu-le despăgubiri pentru a evita probleme mai grave, care ar dăuna imaginii. Cum rămâne totuși cu experiența oferită de Optimus 2x? Personal, nu am avut probleme cu terminalul, dar există întotdeauna câteva unități defectuoase în orice serie de produse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×