Nokia N9 se vinde ca pâinea caldă, variantele de 64 GB epuizate... cozi enorme În Finlanda!

2.615 ori
<b>Nokia N9 se vinde ca pâinea caldă, variantele de 64 GB epuizate... cozi enorme În Finlanda!</b>Vânzările lui Nokia N9 par a fi foarte impresionante pentru început, cel puțin în Finlanda, tara de baștină a handsetului. Astfel, aflăm că după precomenzi în număr mare a fost deja rezervat în totalitate modelul de 64 GB al terminalului....

Vânzările lui Nokia N9 par a fi foarte impresionante pentru început, cel puțin în Finlanda, tara de baștină a handsetului. Astfel, aflăm că după precomenzi în număr mare a fost deja rezervat în totalitate modelul de 64 GB al terminalului.

De asemenea, sosirea device-ului a fost întâmpinată cu cozi enorme la magazinele din Finlanda. Negru este cea mai populară varianta de culoare pentru acest model și ar fi interesant să aflăm cât de mare era stocul pentru nou-venitul cu MeeGo, înainte de a emite judecați. Sunt sigur că e vorba de un stoc limitat, de aici și frenezia publicului, mai ales având în vedere că smartphone-ul nu era chiar ieftin, 660 de dolari fiind cea mai mică suma care se putea plăti pe device.

Nu cu mult timp în urmă am aflat că Nokia va produce în jur de 100.000 de unități ale lui N9, care vor trebui să fie de ajuns la nivel internațional. Dacă frenezia din Finlanda se va repeta în încă 5-6 țări, nu văd cum ar putea fi de ajuns această ediție limitată... Pe când și la noi în precomanda?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×