evoMAG scade prețul produselor resigilate; iată ce device-uri ni se propun

1.553 ori
<b>evoMAG scade prețul produselor resigilate; iată ce device-uri ni se propun</b>Astăzi, 19 ianuarie, este ziua în care cei de la evoMAG scad prețurile produselor resigilate, oferindu-ne astfel posibilitatea de achiziționare a unui produs reambalat la un preț cu mult mai mic față de cel al unui device nou. Aflați că aceste...

Astăzi, 19 ianuarie, este ziua în care cei de la evoMAG scad prețurile produselor resigilate, oferindu-ne astfel posibilitatea de achiziționare a unui produs reambalat la un preț cu mult mai mic față de cel al unui device nou. Aflați că aceste terminale beneficiază de garanție pe 2 ani la fel ca și în cazul unui produs nou.

Printre cele mai atractive smartphone-uri resigilate îl avem și pe Samsung Galaxy S5, device ce costă acum 1.799 lei. De asemenea, un alt terminal ce ne atrage atenția prin prețul său scăzut este și LG G3, smartphone cu display Quad HD de 5.5 inch, procesor quad-core de 2.5 GHz și 2 GB memorie RAM. Acesta costă 1.649 lei.

De asemenea, sunt prezente reduceri și în cazul tabletelor resigilate, un model foarte interesant fiind Asus VivoTAB TF600T-1B062R, device cu display de 10.1 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Acest device poate fi achiziționat acum la prețul de 899 lei. Mai multe reduceri puteți găsi chiar aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×