Dark Guardians Review (BlackBerry Passport): un endless runner side scrolling cu multă activitate (Video)

727 ori
<b>Dark Guardians Review (BlackBerry Passport): un endless runner side scrolling cu multă activitate (Video)</b>Atunci când am testat telefonul BlackBerry Passport am testat și câteva jocuri pe el, inclusiv Dark Guardians, descărcat din Amazon App Store. Acest titlu costă 2.39 dolari și este un endless runner side scrolling destul de distractiv. &nbsp; Am...

Atunci când am testat telefonul BlackBerry Passport am testat și câteva jocuri pe el, inclusiv Dark Guardians, descărcat din Amazon App Store. Acest titlu costă 2.39 dolari și este un endless runner side scrolling destul de distractiv.

Am apreciat muzica de fundal, realizată de către Valentin Lafort și care combina dubstepul cu rockul, alternându-le în funcție de nivel. Veți controla un erou cu o sabie imensă, care aleargă într-o serie de fundaluri întunecate și are de înfruntat lupi, corbi și alte creaturi ale nopții. Fiecare are un atac elemental, precum otrava, fulger sau foc, iar atacurile voastre sunt și ele elementale. Aveți 4 butoane virtuale la dispoziție pe ecran: unul pentru atac standard, altul cu foc, otravă și fulger. Evident, fiecare trebuie folosit pentru o bestie de același element.

Dark Guardians Review (BlackBerry Passport): un endless runner side scrolling cu multă activitate (Video)​

Pe măsură ce alergați mai mulți metri câștigați și rune, cu care cumpărați extra distanță de pornire, o acoperire mai mare pentru loviturile voastre sau mai multe vieți. Odată ce umpleți un anumit meter în centrul ecranului veți activa o putere specială, un cal întunecat cu care treceți direct prin inamici și nu puteți fi loviți. Dark Guardians are o atmosferă care mă duce cu gândul la desenul de pe Cartoon Network Samurai Jack, ceea ce e de bine.

El este distractiv, dar foarte repetitiv și ușor frustrant, mai ales că inamicii cu element otrava sunt greu de văzut, nuanța lor verde fiind prea subtilă. Veți trece prin medii variate, de la o temniță, la un câmp întunecat, la un sat pustiit și multe altele. Inamicii pot fi loviți atunci când se afla în zonă circulară din fără personajului, deci trebuie să temporizați bine loviturile.

îi acordăm acestui joc nota de 7.5 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui BlackBerry Passport îl puteți afla de aici.

Dark Guardians Review (BlackBerry Passport)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×