BlackBerry Își pierde CEO-ul, Înțelegerea cu Fairfax a eșuat; Criza se agravează!

1.060 ori
<b>BlackBerry Își pierde CEO-ul, Înțelegerea cu Fairfax a eșuat; Criza se agravează!</b>CEO la BlackBerry de nici 2 ani, Thorsten Heins își va pierde postul în curând, după că înțelegerea firmei canadiene cu finanțierii de la Fairfax a eșuat. Fairfax Financial era o companie din domeniul finanțelor, care putea salva BlackBerry cu...

CEO la BlackBerry de nici 2 ani, Thorsten Heins își va pierde postul în curând, după că înțelegerea firmei canadiene cu finanțierii de la Fairfax a eșuat. Fairfax Financial era o companie din domeniul finanțelor, care putea salva BlackBerry cu o investiție de peste 4.5 miliarde de dolari.

Fairfax a avut termen limită weekendul trecut pentru a analiza bunurile și situația BlackBerry, înainte de achiziția realizată în această săptămână. Planul nu s-a mai concretizat, dar BlackBerry a primit 1 miliard de dolari finanțare de urgență, pentru a putea rămâne în activitate. Pe lângă plecarea lui Heins vor mai pleca și câțiva membri ai consiliului de conducere.

Heins a preluat postura de conducere de la Mike Lazaridis și Jim Balsillie, cei doi co-CEO care au adus BlackBerry (pe atunci RIM) într-o situație de criză. Cea mai nouă lansare a firmei a fost una de software, BBM ajungând pe iPhone și Android, dar fiind întâmpinat cu destul de multă răceală. Vom mai avea un BlackBerry în 2014 sau doar o fantomă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×