BlackBerry Își pierde CEO-ul, Înțelegerea cu Fairfax a eșuat; Criza se agravează!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.042 ori
<b>BlackBerry Își pierde CEO-ul, Înțelegerea cu Fairfax a eșuat; Criza se agravează!</b>CEO la BlackBerry de nici 2 ani, Thorsten Heins își va pierde postul în curând, după că înțelegerea firmei canadiene cu finanțierii de la Fairfax a eșuat. Fairfax Financial era o companie din domeniul finanțelor, care putea salva BlackBerry cu...

CEO la BlackBerry de nici 2 ani, Thorsten Heins își va pierde postul în curând, după că înțelegerea firmei canadiene cu finanțierii de la Fairfax a eșuat. Fairfax Financial era o companie din domeniul finanțelor, care putea salva BlackBerry cu o investiție de peste 4.5 miliarde de dolari.

Fairfax a avut termen limită weekendul trecut pentru a analiza bunurile și situația BlackBerry, înainte de achiziția realizată în această săptămână. Planul nu s-a mai concretizat, dar BlackBerry a primit 1 miliard de dolari finanțare de urgență, pentru a putea rămâne în activitate. Pe lângă plecarea lui Heins vor mai pleca și câțiva membri ai consiliului de conducere.

Heins a preluat postura de conducere de la Mike Lazaridis și Jim Balsillie, cei doi co-CEO care au adus BlackBerry (pe atunci RIM) într-o situație de criză. Cea mai nouă lansare a firmei a fost una de software, BBM ajungând pe iPhone și Android, dar fiind întâmpinat cu destul de multă răceală. Vom mai avea un BlackBerry în 2014 sau doar o fantomă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×