Experienta hands on cu Garmin-Asus Nuvifone M20

Autor:  | Publicat în:  Garmin-Asus 1.377 ori
<b>Experienta hands on cu Garmin-Asus Nuvifone M20</b>Cei de la electronista.com au avut ocazia, in cadrul showului CTIA, din Las Vegas sa arunce o privire asupra smartphone-ului Garmin-Asus nuvifone M20. Acesta soseste intr-un format mai mic decat modelul G60 si aminteste mai degraba de un telefon, decat de...

Cei de la electronista.com au avut ocazia, in cadrul showului CTIA, din Las Vegas sa arunce o privire asupra smartphone-ului Garmin-Asus nuvifone M20. Acesta soseste intr-un format mai mic decat modelul G60 si aminteste mai degraba de un telefon, decat de un GPS.

In comparatie cu modelul precedent, handsetul a fost micsorat la toate capitolele, reducandu-i-se 17 mm din inaltime si 6 mm din latime. M20 poate fi descris ca un telefon cu functii GPS, in vreme ce G60 era mai degraba un GPS cu functii de telefon. Garmin-Asus a renuntat la Linux, in favoarea lui Windows Mobile 6.1 in cazul noului terminal.

M20 Nuvifone

M20 vine cu un display touchscreen de 2.8 inchi, care va fi destul de greu de vizualizat, atunci cand il veti folosi in masina pe post de GPS. In plus, ecranul nu ocupa toata partea frontala a telefonului, deoarece aceasta mai include 2 butoane si o tasta directionala cu 5 moduri de navigare, ele usurand in mod evident browsingul in meniuri.

M20 vine cu aceleasi servicii Connected, ca si modelul G60, oferind informatii despre trafic, preturile benzinei, date meteo, moneda locala si multe altele. Terminalul suporta browsing full HTML prin intermediul lui Opera, iar pe lista aplicatiilor sale se mai numara si Word, Excel, PowerPoint si un viewer PDF.

Garmin-Asus Nuvifone M20 suporta geotagging al SMS-urilor, e-mailurilor sau pozelor, cu optiunea de a naviga catre locatiile respective. Camera sa de 3 megapixeli poate fi utilizata pentru a face poze sau pentru a filma la 15 fps in rezolutie QVGA.

In cele din urma aflam ca M20 va sosi "mai tarziu in 2009" si va include un mod de navigare destinat pietonilor.

[Via: Electronista.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×