Smartphone-ul Inventec V112 soseste cu display mirasol

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.048 ori
<b>Smartphone-ul Inventec V112 soseste cu display mirasol</b>Desi cei de la Engadget nu au reusit sa porneasca terminalul Inventec V112, acest prototip era expus la standul Qualcomm de la CTIA. De ce la Qualcomm? Deoarece compania detine Qualcomm MEMS Technologies, care a dezvoltat display-ul mirasol. Aceasta...

Desi cei de la Engadget nu au reusit sa porneasca terminalul Inventec V112, acest prototip era expus la standul Qualcomm de la CTIA. De ce la Qualcomm? Deoarece compania detine Qualcomm MEMS Technologies, care a dezvoltat display-ul mirasol.

Aceasta tehnologie are drept avantaj principal un contrast foarte ridicat, care elimina nevoia de iluminare extra, folosita de un LCD, spre exemplu. V112 este un handset Windows Mobile, care foloseste o "fasie de display tip mirasol", drept un ecran secundar, aceasta fiind inconjurata de un sistem de control navigational.

Inventec V112

In ciuda faptului ca redactorii Engadget nu au avut ocazia sa testeze handsetul, display-ul mirasol a fost pus in functiune, astfel ca publicul a putut vedea ce poate face un telefon mobil al carui ecran LCD nu a fost activat inca. "Fasia" de ecran afiseaza informatii de baza, gen ora, mesajele primite si multe altele.

Exista si probleme ale lui V112, cum ar fi tactilitatea zero, in cazul padului directional, dar macar avem un punct de pornire.

[Via: Engadget.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×