Experienta hands-on cu LG Lotus, telefon cu clapeta si tastatura QWERTY

Autor:  | Publicat în:  LG 3.564 ori
<b>Experienta hands-on cu LG Lotus, telefon cu clapeta si tastatura QWERTY</b>Dupa ce LG Lotus a facut parada modei la New York, impreuna cu creatiile lui Christian Siriano, iata-l in mana echipei Engadgetmobile, gata de teste si o analiza amanuntita. Atuul principal al acestui handset este originalitatea, caci, la urma urmei nu...

Dupa ce LG Lotus a facut parada modei la New York, impreuna cu creatiile lui Christian Siriano, iata-l in mana echipei Engadgetmobile, gata de teste si o analiza amanuntita.

Atuul principal al acestui handset este originalitatea, caci, la urma urmei nu vedem in fiecare zi un telefon cu clapeta si tastatura QWERTY. Sprint va lansa acest nou LG, un terminal bine construit, cu o aura business dar si cu stil si eleganta. Trebuie sa aflati ca telefonul arata destul de ciudat cu clapeta inchisa, fiind aproape patrat, lucru neobisnuit pentru handseturile moderne.

Din pacate Engadgetmobile nu a reusit sa testeze ceea ca doream cel mai mult sa vedem in actiune, tastatura QWERTY, a carei utilizare pe un terminal atat de mic nu pare deloc o joaca de copii. In schimb, aflam ca noua interfata One Click da lovitura, astfel ca utilizatorii cu degete groase vor putea privi cum gresesc tastand repede pe un ecran aratos.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×