Phishing si escrocherii prin SMS... reloaded

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.146 ori
<b>Phishing si escrocherii prin SMS... reloaded</b>Unul dintre cititorii nostri ne-a semnalat ca tentativa de scam & phishing care foloseste numele firmei Flanco este inca activa, de vreme ce el a primit un SMS cel putin dubios cu cateva zile in urma. &nbsp; Si asta in conditiile in care cu jumatate de an...

Unul dintre cititorii nostri ne-a semnalat ca tentativa de scam & phishing care foloseste numele firmei Flanco este inca activa, de vreme ce el a primit un SMS cel putin dubios cu cateva zile in urma.

Si asta in conditiile in care cu jumatate de an in urma va informam ca escrocii au fost prinsi de catre Directia de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR. Noul mesaj informa potentiala victima ca a fost aleasa de catre firma Flanco pentru a castiga 1500 de euro si un telefon Nokia 3G (daca era cu touchscreen frauda era clara).

Persoana care a primit mesajul era rugata apoi sa sune la numarul 0763259569 pentru a obtine detalii. Noroc ca primitorul mesajului a realizat ca nu are nici o legatura cu Flanco si a descoperit si popularitatea acestei metode de phishing, aruncand o privire pe forumul Mobilissimo. Cum ramane cu cei prinsi de IGPR? Sa fi fost doar propaganda a politiei, pentru ca posesorii de telefoane mobile sa creada ca autoritatile isi fac treaba chiar si in cazul tentativelor de phishing?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×