Experienta hands on cu noul Toshiba TG01 (Video)

1.191 ori
<b>Experienta hands on cu noul Toshiba TG01 (Video)</b>Dupa ce am aflat ca Toshiba isi va prezenta noul smartphone TG01 la Mobile World Congress 2009, am vazut terminalul in actiune si felul in care ruleaza jocurile pe el, dar iata ca acum a venit si momentul unui clip video hands on: Observati designul...

Dupa ce am aflat ca Toshiba isi va prezenta noul smartphone TG01 la Mobile World Congress 2009, am vazut terminalul in actiune si felul in care ruleaza jocurile pe el, dar iata ca acum a venit si momentul unui clip video hands on:

Observati designul elegant al terminalului, cu o grosime de doar 9.9 mm si un display de 4.1 inchi. In clipul de mai sus, interfata 3D touch a handsetului este surprinsa in actiune, ea fiind bazata pe 3 benzi verticale, care afiseaza toate optiunile/aplicatiile disponibile. Veti putea controla telefonul prin intermediul gesturilor, astfel ca scuturarea lui TG01 va trece la alta aplicatie, dupa cum se poate vedea.

Interfata handsetului Toshiba este customizabila, aplicatiile putand fi ordonate dupa pofta inimii utilizatorului, iar TG01 dispune si de o tastatura virtuala, care pare destul de greu de utilizat. Browserul de pe acest terminal este Internet Explorer Mobile 6, care suporta afisarea paginilor web full screen.

Catre finalul clipului vedem cum arata playbackul video pe acest smartphone, fiind pus in evidenta ecranul sau wide VGA de inalta rezolutie si performanta procesorului Qualcomm Snapdragon de 1 GHz.

Sursa: Pocket-lint.co.uk

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×