Experiență hands-on cu primul telefon cu 2 GB RAM: LG Optimus LTE2 și prezentarea noului Optimus UI 3.0 (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.247 ori
<b>Experiență hands-on cu primul telefon cu 2 GB RAM: LG Optimus LTE2 și prezentarea noului Optimus UI 3.0 (Video)</b>După cum probabil știți deja, cei de la LG au anunțat un telefon cu 2 GB RAM la doar câteva ore după ce Samsung Galaxy S III debuta la Londra pe 3 mai. Ei bine acest telefon este LG optimus LTE2, care a fost prezentat recent în Coreea de Sud,...

După cum probabil știți deja, cei de la LG au anunțat un telefon cu 2 GB RAM la doar câteva ore după ce Samsung Galaxy S III debuta la Londra pe 3 mai. Ei bine acest telefon este LG optimus LTE2, care a fost prezentat recent în Coreea de Sud, eveniment la care au participat cei de la The Verge. Ei au postat pe web o scurtă experienta hands on, despre care aflați detalii mai jos, cu mențiunea că vedeți în acțiune în clipul de la final noua interfață LG.

Pe numele său Optimus UI 3.0, această interfață este un skin aplicat lui Android 4.0 și include câteva funcții interesante precum un ecran de deblocare ce îmi amintește de Honeycomb, tranziții noi între ecrane Home și widgeturi noi. în plus, dacă utilizatorul tine apăsate butoanele de volum simultan va fi activată opțiunea de notițe rapide și veți putea lua notițe oriunde pe ecran, în orice aplicație v-ați afla, pur și simplu "mâzgălind" pe ecran. Revenind la telefon, LG Optimus LTE 2 este un terminal cu ecran IPS de 4.7 inch, cu rezoluție 720p, 2 GB RAM, Android 4.0 și un procesor Qualcomm S4 MSM8960 de 1.5 GHz.

Avem și o baterie de 2.150 mAh la dispoziție, de la care LG pretinde 10 ore de convorbiri cu o singură încărcare. La capitolul design, aflați că smartphone-ul cântărește 145 de grame și măsoară 8.9 mm în grosime. Revenim puțin la Optimus UI 3.0, care va permite să deblocați telefonul pornind acțiunea de "drag" de oriunde de pe ecran. în plus, camera de 8 megapixeli a lui LG Optimus LTE 2 oferă și captura pe bază de comandă vocală, tot prin noul UI Optimus. Vi se pare acest model un rival pe măsura lui Samsung Galaxy S III? Aveți secțiunea Comentarii pentru păreri și evident și Forumul nostru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×