iPad Mini va fi ultrasubtire datorită unei tehnologii touch revoluționare

Autor:  | Publicat în:  Apple 966 ori
<b>iPad Mini va fi ultrasubtire datorită unei tehnologii touch revoluționare</b>încă o serie de zvonuri despre iPad Mini, tableta de 7.85 inch a celor de la Apple au apărut la începutul acestei săptămâni. După ce iPad 3 a sosit pe piața cu o grosime mai mare decât iPad 2, se pare că iPad Mini va avea o talie ultrasubtire...

încă o serie de zvonuri despre iPad Mini, tableta de 7.85 inch a celor de la Apple au apărut la începutul acestei săptămâni. După ce iPad 3 a sosit pe piața cu o grosime mai mare decât iPad 2, se pare că iPad Mini va avea o talie ultrasubtire și asta datorită unei noi tehnologii folosite pentru ecranul său.

Este vorba despre tehnologia "G/F2", furnizată de către compania Nitto și bazată pe o peliculă touch subțire esențială pentru un display. Nissha Printing și TPK sunt alte două nume de companii implicate în producția ecranelor de nouă generație. Compania Wintek, furnizor obișnuit de module touch pentru Apple nu are capacitatea de a produce această peliculă, conform surselor. Utilizarea tehnologiei G/F2 nu numai că va reduce grosimea noului iPad, ci va reduce și costurile de producție.

Motivul scăderii în talie este faptul că noul model va avea cu un strat mai puțin de peliculă touch decât în structura G/F/F utilizată în acest moment. G/F2 implica amplasarea electrodului în partea superioară și în cea inferioară a peliculei ITO, care va fi laminata pe porțiunea de sticlă protectoare. iPad Mini va fi și mai transparent decât predecesorii săi și va avea un răspuns touch foarte bun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×