Experienta hands on cu Samsung Memoir T929 (Video)

1.424 ori
<b>Experienta hands on cu Samsung Memoir T929 (Video)</b>In ciuda faptului ca echipa de la Phonedog se afla in Barcelona, pentru showul Mobile World Congress 2009, iata ca editorii prezinta un telefon destinat publicului american, Samsung Memoir T929, care va fi vandut prin T-Mobile: Acesta este primul telefon...

In ciuda faptului ca echipa de la Phonedog se afla in Barcelona, pentru showul Mobile World Congress 2009, iata ca editorii prezinta un telefon destinat publicului american, Samsung Memoir T929, care va fi vandut prin T-Mobile:

Acesta este primul telefon cu camera de 8 megapixeli vandut de operatorul american si poate chiar primul cameraphone de 8 MP disponibil in SUA. Daca il veti privi din spate, handsetul arata mai degraba ca o camera foto, dezvaluind si performantul sau senzor de 8 megapixeli. Memoir vine cu un blitz xenon si poate face fotografii widescreen, iar la capitolul interfata, TouchWiz este la posturi, intr-o varianta speciala pentru cameraphones, cu clasicele widgeturi.

Widgeturile sunt cele specifice operatorului T-Mobile si pot fi lansate din bara laterala, printre ele numarandu-se instant messaging-ul, un music player, email, online photo share si multe altele. Samsung Memoir T929 dispune si de un senzor de proximitate, care va detecta apropierea fetei utilizatorului, astfel ca nu ii va permite acestuia sa atinga touchscreen-ul cu obrazul, miscare ce ar putea fi interpretata drept comanda.

In cele din urma, aflam ca Memoir este un telefon 3G, care nu suporta WiFi si ca el poate efectua captura video la 720 x 480 pixeli. Mai multe detalii la MWC 2009.

Sursa: Dailymobile.se

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×