Primele imagini oficiale cu telefoanele Samsung OmniaHD si BeatDisc

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.403 ori
<b>Primele imagini oficiale cu telefoanele Samsung OmniaHD si BeatDisc</b>Samsung are, evident o serie de noi telefoane pentru noi, gata pentru marele show Mobile World Congress, care debuteaza astazi la Barcelona. Printre noile telefoane se numara OmniaHD si BeatDisc, prezente in urmatoarea imagine oficiala. In ciuda...

Samsung are, evident o serie de noi telefoane pentru noi, gata pentru marele show Mobile World Congress, care debuteaza astazi la Barcelona. Printre noile telefoane se numara OmniaHD si BeatDisc, prezente in urmatoarea imagine oficiala.

In ciuda asteptarilor noastre, OmniaHD nu pare prea high-def in aceasta imagine, dar macar avem o veste buna: el suporta widgeturi, astfel ca interfata este bine pusa la punct. E bizar si faptul ca el ruleaza Windows Mobile, in ciuda faptului ca o imagine anterioara (mai putin clara) arata ca handsetul folosea o interfata stil Symbian S60.

In ce priveste Samsung BeatDisc, acesta soseste intr-un format pe care nu-l vedem prea des in cazul telefoanelor muzicale cu ecran touch. Dupa cum o arata si numele sau, handsetul este unul cu pronuntate functii muzicale, facand parte din noua serie Beat, impreuna cu BeatDJ, un terminal Samsung care permite mixarea melodiilor si efectuarea scratchurilor.

In curand vom avea si primele imagini live cu aceste handseturi, de la standurile Mobile World Congress 2009.

Sursa: Engadgetmobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×