Windows Mobile 6.5 ruleaza pe HTC Touch HD (Video)

2.078 ori
<b>Windows Mobile 6.5 ruleaza pe HTC Touch HD (Video)</b>Azi este ziua cea mare, a debutului showului Mobile World Congress 2009, in cadrul caruia atat marii producatori de telefoane, cat si cei de software&nbsp; vor face lansari importante. Printre ele s-ar putea numara si Windows Mobile 6.5, OS surprins in...

Azi este ziua cea mare, a debutului showului Mobile World Congress 2009, in cadrul caruia atat marii producatori de telefoane, cat si cei de software  vor face lansari importante. Printre ele s-ar putea numara si Windows Mobile 6.5, OS surprins in actiune pe terminalul HTC Touch HD, in clipul urmator:

Observati prezenta tastaturii QWERTY virtuale in Internet Explorer si posibilitatea de a folosi zoomul in timpul browsingului, 2 functii pe care ne asteptam sa le vedem pe acest OS. Primele imagini scapate pe web cu capturi de ecran ale lui Windows Mobile 6.5 au fost dezamagitoare, specialistii afirmand ca acest sistem de operare va fi ignorat de catre utilizatori, Windows Mobile 7 fiind adevarata inovatie.

Iata ca HTC Touch HD se dovedeste a fi mai versatil decat oricand, el putand rula atat Google Android (dupa cateva modificari de software), cat si Windows Mobile 6.5, care, dupa cum puteti vedea in clipul de mai sus este bazat pe interfata in forma de fagure.

Sursa: Htc-club.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×