HTC ataca Symbian, sustine Windows Phone 7 drept o viitoare sursa de profit

1.463 ori
<b>HTC ataca Symbian, sustine Windows Phone 7 drept o viitoare sursa de profit</b>Oficialii HTC nu se jeneaza sa isi declare simpatia pentru Microsoft si mai ales pentru noul OS mobil Windows Phone 7, sau chiar sa atace alte platforme rivale. Este si cazul lui Anthony Petts, manager de vanzari si marketing HTC, care a fost intervievat...

Oficialii HTC nu se jeneaza sa isi declare simpatia pentru Microsoft si mai ales pentru noul OS mobil Windows Phone 7, sau chiar sa atace alte platforme rivale. Este si cazul lui Anthony Petts, manager de vanzari si marketing HTC, care a fost intervievat recent de catre SmartHouse.com.au, un site australian de specialitate.

Petts vede Windows Phone 7 drept o sursa sigura de profit pentru HTC, dar si de crestere a cotei de piata, cel putin pe piata australiana. Oficialul HTC nu neglijeaza nici potentialul lui Android, afirmand ca si acest OS va contribui la popularizarea modelelor producatorului taiwanez de telefoane. Intervievatul a aruncat unele sageti spre Nokia afirmand ca apreciaza efortul Microsoft de a renunta la sistemul sau de operare mobil invechit, in favoarea unuia nou, in vreme ce finlandezii au ramas blocati in epoca Symbian.

Acest OS este considerat de oficialul HTC drept invechit si are posibilitatea de a trage in jos compania finlandeza, in lipsa unor inovatii. Anthony Petts se declara convins ca Windows Phone 7 va fi un motiv serios de ingrijorare pentru Nokia, mai ales daca HTC lanseaza modele mid-range cu acest OS la bord, dupa cum ar putea fi cazul handsetului HTC Mozart.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×