Noi imagini cu Motorola VE75 acum disponibile

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.618 ori
<b>Noi imagini cu Motorola VE75 acum disponibile</b>Site-ul chinezesc Zol.com a oferit publicitatii imagini cu telefonul Motorola VE75, care va sosi destul de curand pe piata. Prin intermediul imaginilor facem cunostiinta cu interfata handsetului, dar aflam si ca data sa de lansare va fi jumatatea lui...

Site-ul chinezesc Zol.com a oferit publicitatii imagini cu telefonul Motorola VE75, care va sosi destul de curand pe piata. Prin intermediul imaginilor facem cunostiinta cu interfata handsetului, dar aflam si ca data sa de lansare va fi jumatatea lui august.

Telefonul va costa 450 de dolari si va fi un slider dotat cu un display de 2.6 inchi, cu o rezolutie de 240 x 400 pixeli si o ratie de contrast de 16:9. Handsetul este unul subtire si chic destinat publicului tanar, iar pe lista sa de specificatii se afla Bluetooth, tehnologia dual SIM si o camera de 2 megapixeli.

Motorola VE75 soseste si cu functii multimedia, USB 2.0 si un slot pentru carduri microSD, dar noi stim ca el va fi un hit in special datorita celor 2 cartele SIM pe care le poate gazdui. Sa speram ca aceasta specificatie va fi pastrata si in afara Chinei, prima tara in care va fi lansat noul Motorola, daca nu chiar singura. Sa fie eficienta si nu lookul noul motiv pentru care Motorola va redeveni un brand de succces?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×