Fabrica Apple din Arizona ar putea produce mai mult safir sintetic decât tot globul

1.169 ori
<b>Fabrica Apple din Arizona ar putea produce mai mult safir sintetic decât tot globul</b>Apple are intenția de a extinde producția de la fabrica să din Arizona și nu e vorba aici despre vreo componentă deosebită, ci de celebrul safir sintetic. Se pare că la capacitate maximă, fabrica din Mesa, Arizona va depăși de două ori...

Apple are intenția de a extinde producția de la fabrica să din Arizona și nu e vorba aici despre vreo componentă deosebită, ci de celebrul safir sintetic. Se pare că la capacitate maximă, fabrica din Mesa, Arizona va depăși de două ori producția globală de safir sintetic.

Această informație se aliniază perfect cu zvonurile că Apple ar intenționa să producă un iPhone cu ecran din safir. Vestea bună pentru americani este ca să creează locuri de muncă, deoarece procedeul de realizare a cristalului e complex. Astfel, safirul trebuie procesat în cuptoare speciale și trebuie să crească sub formă de cilindri timp de o lună, supravegheat îndeaproape de angajați.

Apoi el va fi feliat sub forma unor fâșii cu grosime de mai puțin de un milimetru, care vor fi utilizate pe ecranele gadgeturilor. Fabrica va putea produce destul cristal pentru a servi la 80 de milioane, până la 100 de milioane de iPhone-uri pe an. Aflați că safirul sintetic e identic ca material cu cel natural, ba chiar nu are defectele celui natural.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×