Fabrica Nokia din Ungaria a produs telefonul cu numarul 500 de milioane

2.451 ori
<b>Fabrica Nokia din Ungaria a produs telefonul cu numarul 500 de milioane</b>Ieri la Komarom, in Ungaria, Nokia a sarbatorit productia telefonului cu numarul 500 de milioane la fabrica din respectiva localitate. CEO-ul Nokia, Olli-Pekka Kallasvuo a laudat angajatii fabricii, mentionand performantele acestora si calitatea...

Ieri la Komarom, in Ungaria, Nokia a sarbatorit productia telefonului cu numarul 500 de milioane la fabrica din respectiva localitate.

CEO-ul Nokia, Olli-Pekka Kallasvuo a laudat angajatii fabricii, mentionand performantele acestora si calitatea produselor realizate la Komarom. Infiintata in 1999, aceasta fabrica produce telefoane mobile care vor ajunge pe piata europeana, in Estul Mijlociu si pe piata africana. In ultimii 10 ani intreprinderea din Komarom a produs numeroase modele populare Nokia, printre care si hitul Nokia 2760, popularul Nokia 6300 sau noul Nokia 5800 XpressMusic.

Terminalul cu numarul 500 de milioane produs la Komarom a fost un Nokia N79 argintiu si suntem curiosi cam cat de mult timp va dura pana ce fabrica din judetul Cluj, de la Jucu va atinge performante similare.

Sursa: Mobileburn.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×