Congresul din SUA analizeaza o lege care obliga la semnalarea acustica a fotografiilor cu telefonul

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.000 ori
<b>Congresul din SUA analizeaza o lege care obliga la semnalarea acustica a fotografiilor cu telefonul</b>Ii stiim cu totii pe cei care fac poze cu telefonul in mijloacele de transport in comun... in special daca tocmai s-a urcat in autobuz o fata draguta, cu o fusta prea scurta. Congresul SUA vrea sa puna capat realizarii pozelor nedorite, printr-o lege...

Ii stiim cu totii pe cei care fac poze cu telefonul in mijloacele de transport in comun... in special daca tocmai s-a urcat in autobuz o fata draguta, cu o fusta prea scurta. Congresul SUA vrea sa puna capat realizarii pozelor nedorite, printr-o lege numita "Camera Phone Predator Alert Act".

Noua lege va obliga la implementarea unui semnal acustic, auzit de fiecare data cand telefonul face poze. Va fi vorba de clasicul zgomot al declansatorului foto, iar astfel de legi exista deja in Japonia si Korea de Sud, probabil din cauza pasiunii asiaticilor pentru un numar exagerat de poze, oriunde s-ar afla.

Partea buna e ca producatorii de telefoane s-au obisnuit deja cu astfel de reglementari, deci implementarea semnalului acustic nu va fi prea greu de realizat. Cel mai probabil vom vedea un update pentru terminalele mobile din SUA dotate cu camera.

Sursa: Crunchgear.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×