Fabrica Nokia intensifica batalia electorala din Jucu

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.637 ori
<b>Fabrica Nokia intensifica batalia electorala din Jucu</b>Se pare ca nu mai putin de 12 candidati doresc sa fie primari ai comunei Jucu, celebra pentru fabrica sa Nokia, conform site-ului cotidianului Adevarul. Aceasta "primarie Nokia" are candidati ca Vladimir Marginean, fost primar sau verii Dorel, Valentin si...

Se pare ca nu mai putin de 12 candidati doresc sa fie primari ai comunei Jucu, celebra pentru fabrica sa Nokia, conform site-ului cotidianului Adevarul.

Aceasta "primarie Nokia" are candidati ca Vladimir Marginean, fost primar sau verii Dorel, Valentin si Mircea Pojar, iar lupta se anunta una crancena, pentru alegerile locale. Pana acum Dorel Pojar pare a fi favoritul acestei curse electorale, acesta fiind primar interimar al comunei Jucu, deoarece Petru Coste, fostul primar a fost arestat pentru luare de mita.

Printre promisiunile candidatilor se numara dezvoltarea infrastructurii, drumurilor, canalizarii, asfaltarea strazilor si pastrarea agriculturii traditionale. Se pare ca in Romania anului 2008 nu e putin lucru sa fii primar in apropierea primei fabrici Nokia din Romania, de vreme ce se anunta o lupta electorala pe cinste. Ramane de vazut daca "primarele" va colabora cu reprezentantii companiei finlandeze sau va fi mai circumspect, pregatindu-se pentru o situatie gen Bochum peste 20 de ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×