Acum poti sa-ti creezi propriul YouTube!

Autor:  | Publicat în:  YouTube 1.295 ori
<b>Acum poti sa-ti creezi propriul YouTube!</b>YouTube, popular site de video sharing achizitionat de Google permite acum developerilor web sa creeze propriile variante ale celebrului site oferindu-le softurile si bazele de date necesare, ne informeaza Reuters. Reprezentantii YouTube au afirmat ieri...

YouTube, popular site de video sharing achizitionat de Google permite acum developerilor web sa creeze propriile variante ale celebrului site oferindu-le softurile si bazele de date necesare, ne informeaza Reuters.

Reprezentantii YouTube au afirmat ieri ca vor oferi acces liber la colectia de clipuri si serviciile de hosting si streaming pe care se bazeaza site-ul de video sharing. Aceasta mutare va oferi utilizatorilor mult mai multa libertate fata de modul actual de interactiune cu acest serviciu prin embed-uirea clipurilor pe propria pagina web. Trebuie de asemenea sa aflati ca YouTube permite acum oricui sa construiasca un site sau program care sa uploadeze clipuri direct prin acest serviciu.

Acum veti putea include si video feed-uri, comentarii, playlisturi si diferite reactii pe pagina dumneavoastra personala si nu doar clipul in sine. Mutarea aminteste de o initiativa similara, a celor de la Yahoo! care au "deschis" publicului celebrul site Flickr, permitandu-le developerilor sa includa feature-urile sale in alte site-uri. Prin noile servicii puteti schimba complet aspectul playerului YouTube pe care il includeti pe pagina dumneavoastra , customizand si sistemul de ratinguri si cautarea clipurilor. De asemenea, veti putea uploada imediat video-uri de pe telefonul mobil pe site-ul dumneavoastra, in pur stil YouTube.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×