Facebook a achiziționat WhatsApp pentru suma de 16 miliarde de dolari

1.425 ori
<b>Facebook a achiziționat WhatsApp pentru suma de 16 miliarde de dolari</b>Probabil cu toții cunoașteți și folosiți serviciul WhatsApp fie pe Android, fie pe iOS. Știrea zilei este că aceștia, au fost achiziționați&nbsp;pentru suma de 16 miliarde de dolari de către gigantul Facebook, declarație oficială apărută...

Probabil cu toții cunoașteți și folosiți serviciul WhatsApp fie pe Android, fie pe iOS. Știrea zilei este că aceștia, au fost achiziționați pentru suma de 16 miliarde de dolari de către gigantul Facebook, declarație oficială apărută în acestă noapte.

Suma va fi plătită cash în aproximativ 4 miliarde de dolari, urmând ca restul de 12 miliarde de dolari să fie plătiți sub formă de acțiuni. Din câte știți, WhatsApp este o platformă de comunicare ce a reușit să crească foarte mult, în prezent, aproximativ 450 milioane de persoane folosind acest serviciu în fiecare lună.

De asemenea, potrivit unor rapoarte recente, în fiecare zi sunt aproximativ 1 milion de noi utilizatori ce se înregistrează. Această achiziție realizată de compania Facebook continuă misiunea de a aduce mai multă conectivitate și utilitate la nivel global prin distribuirea unor servicii de internet eficiente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×