Facebook a fost actualizat, aduce acum un nou News Feed, se inspiră din interfața de pe mobil

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.593 ori
<b>Facebook a fost actualizat, aduce acum un nou News Feed, se inspiră din interfața de pe mobil</b>Dacă ați intrat pe Facebook azi dimineață să urați tuturor femeilor "la mulți ani", e posibil să fi observat anunțul celor de la Facebook că vor schimba interfața... iar. E vorba despre o actualizare destul de importantă, în special în...

Dacă ați intrat pe Facebook azi dimineață să urați tuturor femeilor "la mulți ani", e posibil să fi observat anunțul celor de la Facebook că vor schimba interfața... iar. E vorba despre o actualizare destul de importantă, în special în privința fotografiilor și a News Feed-ului.

Inspirația e clară: experiența de pe mobile se va prelungi acum și pe PC. Ideea este de a unifica experiența pe toate terminalele, pentru a te simți ca acasă pe toate device-urile pe care accesezi Facebook, ceea ce mi se pare o idee bună. Observați lista de itemuri din stânga, printre care căutare, mesaje, fotografii, calendar, exact ca pe mobil. News Feed-ul separa acum fluxurile de conținuturi în categorii multiple și optimizează interfața într-un stil care amintește de mobil.

Mark Zuckerberg afirmă că noua experiență are scopul de a semăna cu un "ziar personalizat". Se dorește o diferențiere clară între postările personale și cele realizate de vedete sau organizații pe Facebook. Jumătate din posturile din News Feed sunt fotografii și conținuturi vizuale, se pare, deci Facebook a decis să profite de ocazie și să mărească fotografiile și albumele. Articolele au fost la rândul lor extinse, astfel încât să includă un rezumat complet și logo-ul publicației.

Noul look al Facebook a stârnit deja comparații cu Google+, iar dacă vă întrebați când se lansează noul UI, ei bine aveți aici o listă de așteptare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×