CEO-ul BlackBerry, Thorsten Heins afirma că BlackBerry Z10 se vinde peste așteptări

977 ori
<b>CEO-ul BlackBerry, Thorsten Heins afirma că BlackBerry Z10 se vinde peste așteptări</b>E drept că nu știm care erau așteptările lui Thorsten Heins, CEO BlackBerry, dar se pare că telefonul BlackBerry Z10 le-a depășit. Cel puțin așa afirmă oficialul companiei canadiene, care se declară mai mult decât încântat de succesul...

E drept că nu știm care erau așteptările lui Thorsten Heins, CEO BlackBerry, dar se pare că telefonul BlackBerry Z10 le-a depășit. Cel puțin așa afirmă oficialul companiei canadiene, care se declară mai mult decât încântat de succesul handsetului care a inaugurat BB 10 OS.

Modelul a debutat în Marea Britanie, Canada și alte câteva tari și a epuizat deja stocul în câteva magazine, deși gurile rele spun că de fapt stocul inițial era mic, pentru a lăsa impresia unui succes. BlackBerry India a numit la rândul său lansarea locală un succes, prezicând și vânzări crescute cu 40% pentru următoarea perioadă. Revenind la Thorsten Heins, el a avut un interviu recent cu un ziar din Spania, pentru care a afirmat că BlackBerry Z10 atrage utilizatorii altor platforme.

Această informație a apărut și în comentariile lui Suni Dutt, director de management al BlackBerry India, care a declarat că 45% dintre cumpărătorii lui Z10 încearcă BlackBerry 10 OS după ce au folosit alte platforme. între timp acțiunile BlackBerry cresc, telefonul a ajuns și la retailerii de la noi și probabil îl găsim deja și la câțiva operatori. La finalul acestei săptămâni Z10 va fi deja disponibil în 21 de țări. Să ne grăbim să îl numim un succes sau să mai așteptăm?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×