COSMOTE România lansează o nouă ofertă “full option” pentru Cartela COSMOTE

Autor:  | Publicat în:  Comunicate de Presa 3.311 ori
<b>COSMOTE România lansează o nouă ofertă &ldquo;full option” pentru Cartela COSMOTE</b>Comunicat de Presă: COSMOTE România lansează o nouă ofertă &ldquo;full option&rdquo; pentru Cartela COSMOTE &nbsp; București, 20 ianuarie, 2011 - COSMOTE România lansează astăzi extraopțiunea 3.000, o nouă ofertă avantajoasă pentru clienții...

Comunicat de Presă:


COSMOTE România lansează o nouă ofertă “full option” pentru Cartela COSMOTE
 

București, 20 ianuarie, 2011 - COSMOTE România lansează astăzi extraopțiunea 3.000, o nouă ofertă avantajoasă pentru clienții prepaid, care include beneficii multiple de voce și text. Extraopțiunea 3.000 le oferă utilizatorilor mari consumatori de apeluri de voce și video și de SMS, mii de minute în rețea pentru apeluri video și de voce, mii de SMS-uri și MMS-uri în rețea, zeci de minute naționale și internaționale, SMS-uri naționale și multe altele.
 
Cu extraopțiunea 3.000, utilizatorii Cartelei COSMOTE pot beneficia de avantaje unice precum:

  • 3.000 de minute în rețeaua COSMOTE care pot fi folosite atât pentru apeluri de voce cât și pentru apeluri video
  • 3.000 de minute pentru apeluri către rețeaua fixă Romtelecom
  • 3.000 de SMS-uri sau MMS-uri către utilizatori COSMOTE
  • 75 minute naționale și internaționale
  • 75 SMS-uri naționale.

 
Extraopțiunea 3.000 este disponibilă la activare pentru 6 euro credit. Din cea de-a doua lună, clienții care optează pentru această extraopțiune sunt recompensați pentru loialitatea lor cu un pret mai mic, plătind doar 5 euro credit la reactivare. Extraopțiunea poate fi activată o dată pe lună.
 
Ne-am lansat pe această piață cu scopul de a face comunicare accesibilă pentru toți românii. De atunci ne-am concentrat în mod constant pe dezvoltarea portofoliului de produse și servicii cu scopul de a oferi cele mai relevante oferte, cu cel mai bun raport calitate-preț. Noua extraopțiune le oferă clienților un pachet nou și avantajos ce îmbină beneficii de voce, video și text, dar și minute gratuite către Romtelecom. Aceasta este în prezent singura ofertă prepaid „full option” care combină toate aceste beneficii într-un singur pachet”, a declarat Gabriel Ioniță,  Senior Manager, Products & Services Development, COSMOTE Romania.
 
Extraopțiunea 3.000 poate fi activată trimițând un SMS fără text gratuit la 375 sau apelând gratuit *100# sau 1234.
 
Cu Cartela Bonus 48 Energy, clienții primesc 48 de euro credit bonus, câte 1 euro credit bonus lunar timp de 48 de luni de la activare, la prima reîncărcare de minim 4 euro din lună.
 
în plus, utilizatorii Cartelei COSMOTE pot alege dintr-o gamă largă de extraopțiuni care sunt potrivite pentru cele mai complexe nevoi de comunicare. Astfel, utilizatorii prepaid au la dispoziție oferte cu tarife speciale precum extraopțiunea My-Style, care oferă tarife foarte avantajoase pentru doar 1 euro pe lună (0,06 euro pentru apeluri de voce către un număr național favorit, 0,01 euro pentru apeluri de voce, SMS-uri și MMS-uri în COSMOTE și 0,09 euro pentru apeluri de voce, SMS-uri și MMS-uri către alte rețele naționale și 0,09 euro pentru apeluri de voce către rețele internaționale) sau extraopțiunea revoluționară 5.000, care include 5.000 de minute și 5.000 de SMS-uri în rețeaua COSMOTE pentru 1 cent; costul extraopțiunii este de 6 euro, dar la fiecare activare sau reactivare, timp de un an, utilizatorii extraopțiunii primesc un bonus de 5,99 euro, valabil pentru 30 de zile, care poate fi folosit pentru apeluri voce sau video, SMS-uri, atât în rețea cât și în afara rețelei; sau extraopțiunea Start care la 3,5 euro oferă 400 de minute în rețea și 40 de minute naționale dar și multe alte oferte speciale.
 
Sunt considerate rețele internaționale rețelele fixe din țările Uniunii Europene și rețele fixe și mobile din SUA, Canada și Israel.
 
Mai multe informații sunt disponibile pe www.cosmote.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×