Facebook anunta noi aplicatii si servicii pentru mobil; nici un telefon Facebook deocamdata

2.002 ori
<b>Facebook anunta noi aplicatii si servicii pentru mobil; nici un telefon Facebook deocamdata</b>Marele eveniment Facebook programat pentru ziua de ieri si relationat cu telefoanele mobile nu s-a lasat cu vreo lansare de telefon Facebook, din pacate. In schimb, am aflat ca Zuckerberg si ai lui doresc o prezenta mai puternica pe handseturi, lansand...

Marele eveniment Facebook programat pentru ziua de ieri si relationat cu telefoanele mobile nu s-a lasat cu vreo lansare de telefon Facebook, din pacate. In schimb, am aflat ca Zuckerberg si ai lui doresc o prezenta mai puternica pe handseturi, lansand noi servicii si aplicatii cu aceasta ocazie.

Printre ele se numara si o aplicatie Facebook updatata pentru Android, care vine cu suport pentru functiile Places si Groups. Utilizatorii pot accesa Places in cadrul aplicatiei, fara a mai avea nevoie de browser. In plus, partenerii serviciului de socializare vor putea folosi Places pentru a oferi discounturi speciale si preturi unice clientilor, limitate deocamdata pentru publicul din SUA.

Tendinta acestei aplicatii este de a folosi cat mai putin browserul, lucru de apreciat, avand in vedere faptul ca notificarile si fotografiile se misca mai bine in aplicatie decat in browserele mobile, oricare ar fi ele. Mark Zuckerberg a anuntat si ca numarul de utilizatori FB de pe mobil a atins 200 de milioane in acest moment, o crestere impresionanta de la cei 65 de milioane din 2009.

Facebook anunta noi aplicatii si servicii pentru mobil; nici un telefon Facebook deocamdata

Printre functiile anuntate de Facebook se numara si o metoda de logare in aplicatia mobila a altei companii folosind userul si parola Facebook. Din nou au aparut problemele cu intimitatea, oficialii serviciului de socializare recunoscand ca unele dintre aplicatiile sale incalca politicile Facebook impotriva publicarii informatiilor utilizatorilor. Ei au promis ca vor remedia aceste probleme cat de curand.

Amestecarea social networking-ului cu serviciile bazate pe locatie poate da nastere la probleme de privacy, asta e cert, iar Zuckerberg si echipa sa trebuie sa gaseasca o metoda eficienta pentru a nu pati ca Google si al sau Buzz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×