3.5 milioane de telefoane Windows Phone 7 vandute in urmatoarele luni, conform analistilor

1.097 ori
<b>3.5 milioane de telefoane Windows Phone 7 vandute in urmatoarele luni, conform analistilor</b>Analistii de la Morgan Stanley au facut o predictie recent, anuntand ca Microsoft ar putea vinde 3.5 milioane de terminale Windows Phone 7 in urmatoarele luni, sau chiar 4 milioane. Citati de Business Insider, expertii au anuntat si ca MS va vinde 1.5...

Analistii de la Morgan Stanley au facut o predictie recent, anuntand ca Microsoft ar putea vinde 3.5 milioane de terminale Windows Phone 7 in urmatoarele luni, sau chiar 4 milioane. Citati de Business Insider, expertii au anuntat si ca MS va vinde 1.5 milioane de unitati Windows Mobile 6.5.x.

Cifrele nu sunt chiar atat de impresionante, daca luam in calcul faptul ca ele se aplica pe piata internationala, deci Microsoft ar putea vinde mai multe unitati. Trebuie totusi mentionat ca WP7 ar putea avea o perioada de incubare, exact ca Android, caruia i-a fost greu sa cucereasca publicul imediat dupa lansare si iata unde este acum.

Nici Apple nu a dat lovitura imediat, iPhone-urile incepand sa cucereasca piata de abia dupa cateva trimestre de prezenta in magazine. Microsoft are inca destula prezenta pe piata business, incat sa faca o impresie deosebita cu WP7. Vom vedea totusi daca predictiile expertilor se adeveresc, mai ales cu un nou Android gata de lansare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×