Telefonul Lamborghini Spyder, doar in Hong Kong... doar chinezarie!

2.660 ori
<b>Telefonul Lamborghini Spyder, doar in Hong Kong... doar chinezarie!</b>Nu v-au dat un telefon Lamborghini odata cu achizitionarea automobilului?! Mie da, dar fara automobil... iar telefonul era din pacate o chinezarie, din Hong Kong, precum cea din imaginile de mai jos. Acest terminal poarta numele de Tonino Lamborghini...

Nu v-au dat un telefon Lamborghini odata cu achizitionarea automobilului?! Mie da, dar fara automobil... iar telefonul era din pacate o chinezarie, din Hong Kong, precum cea din imaginile de mai jos. Acest terminal poarta numele de Tonino Lamborghini Spyder Series si este disponibil chiar acum in Asia.

El vine cu un display de 2.2 inchi, camera de 3 megapixeli, memorie interna de 4 GB si o carcasa din otel inoxidabil (316L). Pentru pretentiosi, exista si varianta cu piele de crocodil in partea din spate a carcasei, dar aceasta va costa in plus.

Acest presupus rival pentru Vertu costa in jur de 1781 de dolari si va va face cu siguranta remarcati in cluburile de fite, daca vizitati asa ceva.

Telefonul Lamborghini Spyder, doar in Hong Kong... doar chinezarie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×