Facebook anunță un nou serviciu de mail; adrese @facebook și funcții noi disponibile În Messages

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.940 ori
<b>Facebook anunță un nou serviciu de mail; adrese @facebook și funcții noi disponibile În Messages</b>în cadrul evenimentului oficial organizat de Facebook cu câteva ore în urmă, rețeaua de socializare a anunțat evoluția secțiunii Messages pe care o integrează. Astfel, acum veți putea comunica cu persoanele din lista de contacte a serviciului de...

în cadrul evenimentului oficial organizat de Facebook cu câteva ore în urmă, rețeaua de socializare a anunțat evoluția secțiunii Messages pe care o integrează. Astfel, acum veți putea comunica cu persoanele din lista de contacte a serviciului de socializare prin SMS, chat, email sau mesaje Facebook. în plus, compania lui Zuckerberg va pune la dispoziție adrese de mail @facebook utilizatorilor serviciului.

Funcția Messages nu are legătura cu mailul deocamdată, deci nu vă așteptați la "Subiect", CC, BCC, ci pur și simplu la expedierea de mesaje către alti utilizatori prin apăsarea tastei Enter după ce ați scris ceea ce doriți. Astfel, experiența de mesagerie se apropie mai mult de chat și devine mai intuitivă.

Vor exista și istorice ale conversațiilor, fie că e vorba de SMS-uri, mailuri sau sesiuni de chat, fiecare stocat într-o secțiune specială pentru utilizatorii cu care comunicați. în ce privește funcția email, veți beneficia de o căsuță specială Inbox pentru mesajele de la prieteni și una cu "Alte mesaje", gen facturi, sau tot soiul de mailuri ce nu au legătura cu persoanele apropiate.

Facebook anunță un nou serviciu de mail

Setările contului pot fi schimbate, iar organizarea customizată. Puteți controla ce fel de persoane vă trimit mail, iar adresele nu vor mai atât de predipuse spam-ului. Funcția Messages și adresele email vor fi activate treptat în următoarele luni. Odată ce veți primi o invitație vă veți putea invita și prietenii să facă parte din aceasta rețea dezvoltată.

Mai multe detalii aflați de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×