iTunes Live Stream anunțat de Apple astăzi! [update - alarmă falsă]

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.071 ori
<b>iTunes Live Stream anunțat de Apple astăzi! [update - alarmă falsă]</b>Apple a făcut puțin teasing ieri, anunțând că astăzi va prezenta oficial un nou produs din gama iTunes. Speculațiile și zvonurile s-au transformat în certitudine atunci când o serie de utilizatori curioși au disecat proaspăt lansatul iTunes...

Apple a făcut puțin teasing ieri, anunțând că astăzi va prezenta oficial un nou produs din gama iTunes. Speculațiile și zvonurile s-au transformat în certitudine atunci când o serie de utilizatori curioși au disecat proaspăt lansatul iTunes 10.1 și au analizat codul său, descoperind indicii cu privire la un nou serviciu de streaming.

Astfel, Apple va lansa astăzi iTunes Live Stream, care din păcate este doar un nume deocamdată, deoarece nu avem detalii despre noul produs al gigantului din Cupertino. Zvonurile afirmă că acest serviciu ar putea fi unul de streaming live pentru televiziuni sau conținuturi video, sau mai degrabă o alternativă pentru podcasturi, radio-uri și conținuturi audio.

Apple a testat recent tehnologii ce implică video streaming live, creând propria sa tehnică Live Streaming HTTP, bazată pe standarde deschise. Acestă tehnologie a fost chiar pusă în aplicare pentru a transmite evenimentele companiei din septembrie și octombrie. Cu un nou data center gata de inaugurare în Carolina de Nord până la finalul anului, producătorul lui iPhone încearcă marea cu degetul, încercând să se impună și în ceea ce privește streamingului de conținut.

Mai multe detalii vom afla diseară, atunci când Apple își va anunța serviciul oficial.

[update] - Alarmă falsă:  "Marele" anunț al Apple, este legat de prezența Beatles în iTunes. Dezamăgitor!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×