Geeksphone Revolution apare În imagini; Așa arată un telefon dual boot cu Android și Firefox OS

Autor:  | Publicat în:  Firefox 665 ori
<b>Geeksphone Revolution apare În imagini; Așa arată un telefon dual boot cu Android și Firefox OS</b>La CES 2014 am văzut câteva tablete dual boot foarte atractive, unele chiar multi mode cu 4 sau 5 moduri de funcționare. Ei bine, despre telefoanele dual boot nu se vorbește la fel de mult, dar azi ne oprim asupra unui model de acest gen, pe care îl...

La CES 2014 am văzut câteva tablete dual boot foarte atractive, unele chiar multi mode cu 4 sau 5 moduri de funcționare. Ei bine, despre telefoanele dual boot nu se vorbește la fel de mult, dar azi ne oprim asupra unui model de acest gen, pe care îl admiram într-o imagine nouă mai jos.

E vorba despre Geeksphone Revolution, un handset care rulează Firefox OS și Android. Inițial acesta era doar un concept, dar el se îndreaptă către un produs finalizat acum. Avem de-a face cu un terminal midrange, care ar putea deveni un soi de clonă pentru ZTE Geek, aparent. Trebuie remarcat că Geeksphone nu își produce telefoanele, ci se bazează pe alte companii.

Handsetul ar putea avea un procesor Intel la interior și va sosi cu un display de 4.7 inch, cu o rezoluție de 960 x 540 pixeli, o baterie de 2000 mAh și o cameră de 8 megapixeli. Dacă nu se concretizează teoria cu procesor Intel, am putea vedea acest handset lansat cu un CPU MediaTek. Singurul mod ca acest model să aibă succes ar fi un preț sub 200 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×