LG Optimus Black rulează Windows Phone 7?!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.374 ori
<b>LG Optimus Black rulează Windows Phone 7?!</b>După ce am văzut ceea ce pare a fi un Samsung Galaxy S II rulând Windows Phone 7, nimic nu ne mai surprinde... nici măcar această imagine cu un terminal ce aduce cu LG Optimus Black și rulează același OS Microsoft. &nbsp; Această serie de...

După ce am văzut ceea ce pare a fi un Samsung Galaxy S II rulând Windows Phone 7, nimic nu ne mai surprinde... nici măcar această imagine cu un terminal ce aduce cu LG Optimus Black și rulează același OS Microsoft.

Această serie de fotografii reprezintă fie un viitor terminal LG cu WP7, fie pe LG Optimus Black folosind un launcher personalizat și o temă ce îl face să arate ca Windows Phone. Dacă ar fi cazul unei portări, trebuie să ne gândim că Optimus Black folosește un chipset TI OMAP, în vreme ce WP7 este creat în așa fel încât să ruleze doar pe chipseturi Qualcomm Snapdragon. Pentru a trece peste acest handicap este nevoie de o muncă asiduă a dezvoltatorului și nu consider că merită atât de mult efort.

LG Optimus Black rulează Windows Phone 7?!

Având în vedere recentele imagini apărute cu noi modele Samsung, ZTE, Fujitsu și Acer rulând Windows Phone Mango, e posibil ca și acest "Optimus Black" să întregească peisajul de scăpări de terminale Windows Phone. Va fi o toamnă foarte interesantă, de îndată ce se lansează Mango OS și împreună cu el și primele terminale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×