Facebook lansează FbStart, un program care oferă tooluri gratuite pentru dezvoltatori

Autor:  | Publicat în:  Facebook 613 ori
<b>Facebook lansează FbStart, un program care oferă tooluri gratuite pentru dezvoltatori</b>Facebook pune la bătaie tooluri gratuite pentru dezvoltare în valoare de 30.000 de dolari pentru creatorii de aplicații. Inițiativa a fost anunțat în cadrul conferinței F8 din această săptămână, iar proiectul poartă numele de FbStart. &nbsp;...

Facebook pune la bătaie tooluri gratuite pentru dezvoltare în valoare de 30.000 de dolari pentru creatorii de aplicații. Inițiativa a fost anunțat în cadrul conferinței F8 din această săptămână, iar proiectul poartă numele de FbStart.

Scopul este de a ajuta developerii de aplicații să creeze softuri cât mai ușor și eficient. FbStart include două aspecte: Bootstrap (până la 5000 de dolari) și Accelerate (până la 30.000 de dolari). Dezvoltatorii care au participat la F8 au putut aplica imediat la aceste programe, iar dezvoltatorii internaționali vor putea adera la el în următoarele săptămâni.

Dacă creatorii de cod vor fi selectați, ei vor primite credite pentru advertising pe Facebook și Parse, plus servicii gratuite de la companii de recrutare, customer care, video conferințe, management de documente și testare de produse. Printre partenerii proiectului se număra Adobe, Asan, BlueJeans, Quip, Survey Monkey și Workable.

Astfel startupurile primesc un boost de la Facebook și se pare că inițiativa e orientată spre mobile.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×