Google introduce aplicațiile Sheets și Docs În magazinul de aplicații Google Play

904 ori
<b>Google introduce aplicațiile Sheets și Docs În magazinul de aplicații Google Play</b>Deși suita de aplicații de editare oferită de Google s-a dovedit a fi foarte folositoare în modul desktop, lucrul acesta nu se poate spune și în cazul platformei mobile. Dar toate acestea sunt acum de domeniul trecutului odată cu lansarea...

Deși suita de aplicații de editare oferită de Google s-a dovedit a fi foarte folositoare în modul desktop, lucrul acesta nu se poate spune și în cazul platformei mobile. Dar toate acestea sunt acum de domeniul trecutului odată cu lansarea aplicațiilor de sine stătătoare Google Sheets și Google Docs, aplicații ce pot fi regăsite în magazinul de aplicații Google Play.

Pe lângă cele 2 aplicații precizate în rândurile de mai sus, Google urmează a introduce și un editor de slide-uri numit Google Slides. Cele 3 aplicații vor afișa toate documentele editate recent, posibilitatea de a crea noi documente și suport pentru utilizarea acestora în modul offline atunci când conexiunea la internet întâmpină probleme.

Puteți descărca cele 2 aplicații disponibile pentru moment, și anume Google Sheets, respectiv Google Docs de pe magazinul de aplicații Google Play, urmând ca aplicația Google Slides să fie disponibilă în următoarea perioadă. Cum vi se pare introducerea unor astfel de aplicații de sine stătătoare?

Download:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×