Facebook lansează Paper; o aplicație de știri pentru iOS

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.325 ori
<b>Facebook lansează Paper; o aplicație de știri pentru iOS</b>Dacă acum câteva săptămâni vă informam despre o aplicație de știri dezvoltată de către cei de la Facebook, iată că astăzi aflăm și data la care aceasta va fi disponibilă pe piață. Aplicația se numește Paper, și va sosi pe...

Dacă acum câteva săptămâni vă informam despre o aplicație de știri dezvoltată de către cei de la Facebook, iată că astăzi aflăm și data la care aceasta va fi disponibilă pe piață. Aplicația se numește Paper, și va sosi pe dispozitivele ce rulează sistemul de operare iOS. Paper va intra astfel în competiție directă cu Flipboard și Google Newsstand.

Aplicația va fi afișată în modul full-screen și va conține o secțiune separată pentru feed-ul de știri Facebook. Mai apoi, puteți alege dintre următoarele secțiuni de știri: fotografie, sport, mâncare, știință sau design. Facebook ne promite că știrile vor proveni din mai multe surse, și nu doar din publicațiile cele mai populare.

Navigarea printre articole se va face printr-un gest de swype, iar atunci când vor fi afișate imagini panoramice puteți înclina telefonul pentru a vedea imaginea în lateral. Această aplicație va fi lansată pe 3 februarie și marchează prima aplicație lansată de către departamentul Creative Labs din cadrul Facebook.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×