Facebook lansează un program de testare alpha pentru utilizatorii Android

1.022 ori
<b>Facebook lansează un program de testare alpha pentru utilizatorii Android</b>Facebook dorește să afle opinia utilizatorilor care folosesc aplicația mobilă pe terminalele Android, lansând o versiune Alpha a aplicației Android. într-o postare pe blog, Christian Legnitto, șeful departamentului de lansări mobile, a introdus...

Facebook dorește să afle opinia utilizatorilor care folosesc aplicația mobilă pe terminalele Android, lansând o versiune Alpha a aplicației Android. într-o postarepe blog, Christian Legnitto, șeful departamentului de lansări mobile, a introdus acest program pentru sistemul de operare Android.

în această vară, compania a dezvăluit programul de testare beta pentru Facebook, program care era destinat să ajute compania prin ascultarea feedback-ului venit de la utilizatori. Un astfel de program a apărut pe Google Play Store și permitea dezvoltatorilor să testeze aplicația beta înainte ca ea să fie distribuită în varianta finală pentru toți utilizatorii.

La 4 luni de la lansarea programului beta, Facebook afirmă că sunt peste 1 milion de useri activi din 150 de țări care folosesc versiunea beta. Aceștia testează aplicațiile companiei pe telefoane provenind de la peste 50 de producători, cu diferite versiuni de Android și de pe rețele diferite. Compania mai spune că a primit peste 1000 de feedback-uri de la participanți, care reportau bug-uri sau cereau diferite funcții pentru a fi adăugate aplicației.

Cu programul Alpha, Facebook dorește să primească feedback la o etapă premergătoare din procesul de dezvoltare al aplicației. Dar în afară de momentul în care procesele au loc, atât versiunea Beta cât și cea Alpha sunt aproape similare. Va puteți înscrie în programul Alpha urmând pașii de mai jos:

1 - Alăturați-vă grupului Facebook for Android Alpha Testers 
2 - Permiteți descărcarea de versiuni Alpha prin click pe “Become a tester” în Google Play Store ( mai întâi trebuie să vă alăturați grupului Google )
3 - Descarcați aplicația Facebook din Play Store pentru a-i face update
4 - Permiteți update-urile automate – versiunea alpha se va actualiza de mai multe ori pe săptămână
5 - Raportați problemele și trimiteți feedback-ul dvs. folosind funcția “Report a problem” din meniu

Este posibil să aplicați pentru ambele versiuni, alpha și beta, dar Facebook spune că veți primi doar versiunea Alpha, care se va instala peste versiunea Beta și cea originală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×