Orange România lansează configuratorul online pentru abonamente, o premieră pe piața locală telecom

1.044 ori
<b>Orange România lansează configuratorul online pentru abonamente, o premieră pe piața locală telecom</b>Orange România a anunțat lansarea unui configurator online pentru abonamente, o premieră pe piața telecom din România. Astfel, clienții operatorului cu vârste între 18 și 35 de ani vor putea folosi configuratorul Orange Young. Oferta e...

Orange România a anunțat lansarea unui configurator online pentru abonamente, o premieră pe piața telecom din România. Astfel, clienții operatorului cu vârste între 18 și 35 de ani vor putea folosi configuratorul Orange Young.

Oferta e disponibilă exclusiv online și va permite să creați sau modificați abonamentul. Puteți accesa serviciul la adresa www.orangeyoung.ro, acest configurator online permițând clienților să își personalizeze abonamentul cu minute, SMS-uri sau trafic de Internet. și asta chiar dacă utilizatorul are deja un abonament sau pur și simplu vrea unul nou. Puteți alege și perioada contractuală dorită și veți primi ca bonus minute și mesaje text nelimitate în Orange, acces gratuit la viteze 4G și comunicare nelimitată prin aplicația Libon.

în plus, aveți acces la serviciile Orange Cloud și Orange Antivirus. întregul proces de configurare are loc online, rapid și securizat, folosind direct contul Orange. Va trebui să introduceți datele personale, să atașați documentele necesare și să alegeți metodele de livrare și plată, cu opțiunea de plată online sau la livrarea comenzii. Acest serviciu a fost creat în urma feedbackului clienților și cu scopul de a crește flexibilitatea abonamentelor Orange.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×