Facebook revine cu un nou brevet pentru un smartphone sub branding propriu

Autor:  | Publicat în:  Facebook 693 ori
<b>Facebook revine cu un nou brevet pentru un smartphone sub branding propriu</b>Deși credeam că Facebook a renunțat la ideea de lansare pe piață a unui telefon sub branding propriu, iată că aceștia nu au de gând să renunțe prea ușor. Recent, compania în cauză a primit un nou brevet pentru un device ce pare a fi destul...

Deși credeam că Facebook a renunțat la ideea de lansare pe piață a unui telefon sub branding propriu, iată că aceștia nu au de gând să renunțe prea ușor. Recent, compania în cauză a primit un nou brevet pentru un device ce pare a fi destul de interesant la prima vedere.

După cum știm, în trecut, cei de la Facebook au realizat un parteneriat cu HTC în urma căruia a rezultat modelul HTC First. Acesta din urmă sosea la pachet cu interfața Facebook Home, interfață care s-a dovedit a fi un eșec total pentru ambele companii, modelul First ajungând să fie vândut la prețul de 0.99$ la abonament după ce inițial avea un preț de pornire de 99$ prin intermediul operatorului american AT&T.

Revenind la brevetul publicat de curând, remarcăm prezența unui terminal unibody care va avea o talie destul de subțire. De asemenea, ni se aduce la cunoștiință și faptul că brevetul oferă detalii despre modalitatea de integrarea a display-ului în corpul carcasei. Cu toate acestea, s-ar putea ca device-ul din schițele de mai sus să nu ajungă realitate vreodată. V-ar încânta ideea unui Facebook Phone?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×