Gionee GN9005, cu puțin mai gros decât două monede puse una peste alta! (fotografii live)

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.177 ori
<b>Gionee GN9005, cu puțin mai gros decât două monede puse una peste alta! (fotografii live)</b>Așa cum aflam acum mai bine de o săptămână, un nou device Gionee primea certificare din partea TEENA, device numit GN9005. Deși numele său nu prea spune multe, după cum am aflat și la acea dată, acesta va fi noul cel mai subțire telefon din...

Așa cum aflam acum mai bine de o săptămână, un nou device Gionee primea certificare din partea TEENA, device numit GN9005. Deși numele său nu prea spune multe, după cum am aflat și la acea dată, acesta va fi noul cel mai subțire telefon din lume, carcasa sa având o talie de doar 5 mm.

Astăzi, avem ocazia ca prin intermediulGSMDome să aruncăm o privire asupra unor prime fotografii live cu device-ul în cauză, fotografii ce au fost încărcate pe rețeaua de socializare chineză Weibo de către user-ul @quiwangjun.

Gionee GN9005

Odată cu lansarea sa pe piață, Gionee GN9005 îl va detrona pe Gionee Elife S5.5 (5.55 mm) în topul celor mai subțiri terminale mobile din lume, stabilind astfel un nou record. Din punct de vedere al dotărilor, GN9005 ne va încânta cu un display HD de 4.8 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB de stocare și o cameră foto de 8 megapixeli.

De asemenea, vom mai primi și o cameră secundară de 5 megapixeli, conectivitate LTE 4G și o baterie de 2.050 mAh. Din câte puteți vedea în imaginea de mai sus, talia lui Gionee GN9005 va fi la fel de subțire ca și cea a două monede puse una peste alta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×