Faimoasa clona iPhone Meizu M8 scoasa din productie, dupa presiuni din partea Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.431 ori
<b>Faimoasa clona iPhone Meizu M8 scoasa din productie, dupa presiuni din partea Apple</b>Exista la aceasta ora zeci, daca nu chiar sute de clone iPhone, dar cea mai celebra ramane Meizu M8. Totusi, firma Meizu a incetat productia terminalului, dupa indelungate presiuni din partea Apple si a autoritatilor care protejeaza proprietatea...

Exista la aceasta ora zeci, daca nu chiar sute de clone iPhone, dar cea mai celebra ramane Meizu M8. Totusi, firma Meizu a incetat productia terminalului, dupa indelungate presiuni din partea Apple si a autoritatilor care protejeaza proprietatea intelectuala.

Lucrurile sunt evidente: M8 seamana izbitor cu Apple iPhone, iar CEO-ul Meizu, Jack Wong a confirmat recent ca a discutat cu Apple in privinta produsului sau copiat. Asta nu inseamna ca modelul M9 nu se va mai lansa, dar ne asteptam ca acest handset Android sa sufere ceva amanari, ca si predecesorul sau.

Se pare ca Apple nu se multumeste cu oprirea productiei lui M8, Jack Wong afirmand ca gigantul din Cupertino doreste si interzicerea vanzarilor telefonului. Bossul Meizu a promis ca se va lupta cu Apple, pentru ca produsul companiei sale sa nu fie interzis in magazine. Sansele unei victorii sunt minime, avand in vedere experienta gigantului condus de Steve Jobs la capitolul procese.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×