Motorola Droid X versus iPhone 4 (Video)

1.275 ori
<b>Motorola Droid X versus iPhone 4 (Video)</b>Dupa ce am aflat solutia temporara propusa de Apple pentru a rezolva problema cu antena si semnalul lui iPhone 4, iata ca putem vedea si o comparatie intre acest terminal si unul dintre cele mai bune smartphone-uri Motorola ale ultimilor ani, Droid X....

Dupa ce am aflat solutia temporara propusa de Apple pentru a rezolva problema cu antena si semnalul lui iPhone 4, iata ca putem vedea si o comparatie intre acest terminal si unul dintre cele mai bune smartphone-uri Motorola ale ultimilor ani, Droid X. Cine va castiga duelul aflati mai jos:

Batalia incepe la nivel de software, cu Droid X care ruleaza Android 2.1 in tandem cu interfata MOTOBLUR, dar suntem siguri ca Android 2.2 va face fata cu brio oricarei provocari din partea lui iOS 4, sistemul de operare de pe iPhone 4. In ce priveste comparatia procesoarelor, din cate stim atat iPhone 4, cat si Droid X vin cu CPU-uri de de 1 GHz. La capitolul RAM, handseturile sunt egale din nou, cu 512 MB, iar o separare a celor 2 produse este descoperita in sectiunea tastatura.

Astfel, in vreme ce noul iPhone 4 foloseste o tastatura virtuala, Droid X se bazeaza atat pe aceasta, cat si pe tehnologia Swype (aceasta permite ca utilizatorul sa "tarasca" degetul pe ecran, atingand toate literele ce apartin unui cuvant, fara a ridica degetul). Duelul spatiilor de stocare este castigat de Droid X, ce ofera o memorie interna de 8 GB, plus un card microSD de 16 GB sau mai mult, versus cei 32 GB de pe iPhone 4.

Nu este nevoie sa va reamintim ca Apple a dat lovitura cu Retina Display, astfel ca desi ecranul lui iPhone 4 are o diagonala de 3.5 inchi (versus cei 4.3 de pe noul Droid), rezolutia acestui telefon este mai impresionanta (640 x 960 pixeli) decat cea de pe handsetul Motorola. Acesta din urma sta foarte bine la capitolul camera, in schimb, folosind un senzor de 8 megapixeli cu blitz dual LED. Noul iPhone ofera doar o camera de 5 megapixeli single LED.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×