Prototip real de iPhone 5, bazat pe informațiile de până acum și produs În Germania

1.647 ori
<b>Prototip real de iPhone 5, bazat pe informațiile de până acum și produs În Germania</b>Iată că în sfârșit avem un iPhone 5 palpabil, sub forma unui prototip produs în Germania, pe care îl puteți vedea mai jos. Pasionați de design, cei de la Giga Netzwerk au realizat propriul telefon Apple, care adoptă formatul tip "lacrimă" și...

Iată că în sfârșit avem un iPhone 5 palpabil, sub forma unui prototip produs în Germania, pe care îl puteți vedea mai jos. Pasionați de design, cei de la Giga Netzwerk au realizat propriul telefon Apple, care adoptă formatul tip "lacrimă" și este incredibil de subțire.

Acest proptotip de iPhone 5 vine cu un ecran de 4 inchi, cu rezolutie de 960 x 540 pixeli, iar designul sau este bazat pe idei din CAD, componente hardware scăpate pe web, imagini cu carcasele reale ale lui iPhone 5 și alte concepte precedente. Observați că partea din spate este similară cu cea a lui Apple iPad, iar procesul de producție al acestui terminal este de asemenea identic: un bloc masiv din aluminiu a fost tăiat special și tratat cu un proces chimic care îl face să aibă același comportament ca și carcasa de iPad.

Prototipul masoara doar 6.86 mm grosime în partea sa cea mai voluminoasă și 5.33 în partea inferioară, de aici și forma de lacrima. Vă imaginați cât de subțire este acest terminal, chiar și pe lângă un Samsung Galaxy S II... Totuși, handsetul este mai lat decât iPhone 4, dar ecranul de 4 inchi este integrat perfect, iar designul rotunjit face handsetul foarte comod.

și butonul Home a suferit o transformare, nemaiavând formă de cerc, ci de oval și fiind acum o zonă touch nu un buton fizic propriu-zis. Adaugati la aceste detalii și 1GB RAM, un procesor dual core A5 și 16GB de memorie internă, plus o cameră de 8 megapixeli și avem un smartphone foarte interesant. întrebarea e dacă Apple se va putea ridica la înălțimea prototipului.

Prototip real de iPhone 5, bazat pe informațiile de până acum și produs În Germania

Prototip real de iPhone 5, bazat pe informațiile de până acum și produs În Germania

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×