FCC aproba HTC Iris

1.064 ori
<b>FCC aproba HTC Iris</b>FCC tocmai a aprobat telefonul CDMA cunoscut sub numele de HTC Iris. Va reamintim ca terminalul va rula sistemul de operare Windows Mobile 6 Standard si ca acesta este suspectat ca ar fi unul dintre prototipurile de handseturi Google Android. Pe lista de...

FCC tocmai a aprobat telefonul CDMA cunoscut sub numele de HTC Iris. Va reamintim ca terminalul va rula sistemul de operare Windows Mobile 6 Standard si ca acesta este suspectat ca ar fi unul dintre prototipurile de handseturi Google Android.

Pe lista de feature-uri ale lui Iris se afla un display QVGA cu suport pentru modul landscape, dar si conectivitate EV-DO, Wi-Fi si Bluetooth. HTC Iris include o tastatura QWERTY, o camera de 2 megapixeli si un slot pentru carduri microSD. Evident, cu toate aceste dotari, noul HTC va avea nevoie de o baterie rezonabila, crescandu-i astfel dimensiunile. Nu exista inca o data de lansare oficiala a terminalului, dar numele operatorului Verizon a fost mentionat in documentele oficiale, dandu-ne indicii despre viitorul partener al celor de la HTC.

Daca Iris este cu adevarat un produs Android, atunci el va avea rolul de subiect de teste, un adevarat cobai al telefoanelor mobile. Speram doar ca avalansa de noi functii sa nu blocheze iremediabil telefonul, nedandu-i sansa de a se afirma si de a cuceri segmentul de piata tintit de HTC. Intre timp, munca la Google Android continua, cu aportul developerilor de tot soiul, iar acestia spera sa castige premii in bani pentru aplicatii create special pentru telefoane in genul lui HTC Iris. Sa castige cel mai bun!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×