Clipuri video YouTube, curand si la rezolutii inalte

3.380 ori
<b>Clipuri video YouTube, curand si la rezolutii inalte</b>Steve Chen, co-fondatorul YouTube a anuntat in cadrul conferintei NewTeeVee Live de ieri faptul ca serviciul video isi va imbunatati calitatea imaginilor si ca acesta se va adapta conexiunilor utilizatorilor. In mod interesant, conform celor de la CNET,...

Steve Chen, co-fondatorul YouTube a anuntat in cadrul conferintei NewTeeVee Live de ieri faptul ca serviciul video isi va imbunatati calitatea imaginilor si ca acesta se va adapta conexiunilor utilizatorilor.

In mod interesant, conform celor de la CNET, YouTube stocheaza clipuri video uploadate la rezolutia lor nativa, creand copii de rezolutie 320 x 240 pixeli inainte de a le oferi pe site. Acest lucru inseamna ca o serie de clipuri video au fost uploadate la o rezolutie mai mare si ca vor fi disponibile de indata ce noul format se lanseaza. Se pare ca povestea de succes a celor de la YouTube continua, daca nu luam in calcul numeroasele procese de copyright.

Cresterea calitatii imaginii va atrage cu siguranta publicul pierdut pana acum de YouTube, acei utilizatori frustrati de un efect nedorit de blur in noul clip video al formatiei preferate. De asemenea, noile variante de clipuri vor vinde mai bine continuturile aditionale, generand profituri prin intermediul reclamelor. Ramane de vazut cum va riposta concurentul aflat sub aceeasi umbrela Google, Google Video.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×