FCC certifică un nou smartphone Sony cu id-ul PY7-43153G; ar putea fi Xperia XZ Premium

1.510 ori
<b>FCC certifică un nou smartphone Sony cu id-ul PY7-43153G; ar putea fi Xperia XZ Premium</b>Anul acesta la târgul de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona, cei de la Sony au lansat 4 noi smartphone-uri la fața locului. Printre acestea se număra și modelul Xperia XZ Premium, telefon ce a primit distincția de cel mai bun smartphone nou

Japonezii de la Sony au venit anul acesta la târgul MWC din Barcelona cu numeroase smartphone-uri în tolbă, printre ele numărându-se și modelul Xperia XZ Premium ce a primit titlul de cel mai bun smartphone nou din partea organizatorilor show-ului tech. În vreme ce modelele XA1, XA1 Ultra și XZs au primit anterior certificarea FCC, în cazul lui XZ Premium nu aveam nici o veste în această privință - cel puțin nu până astăzi.

Sony

Agenția FCC tocmai ce a publicat astăzi documentele de certificare pentru un smartphone Sony cu id-ul PY7-43153G, model ce poate fi chiar acest handset echipat cu display 4K - asta ținând cont de faptul că toate celelalte 3 produse ale japonezilor deja au fost certificate de către autoritatea în cauză. 

Nu avem totuși detalii concrete care să confirme identitatea dispozitivului, ci doar o imagine în care ni se prezintă locația de amplasare a semnelor de identificare FCC și faptul că primim aici conectivitate NFC, Bluetooth și Wi-Fi. Oricum ar fi, un lucru este sigur, acela că Xperia XZ Premium va ajunge la vânzare și pe piața din SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×