FCC certifică un nou smartphone Sony cu id-ul PY7-43153G; ar putea fi Xperia XZ Premium

1.537 ori
<b>FCC certifică un nou smartphone Sony cu id-ul PY7-43153G; ar putea fi Xperia XZ Premium</b>Anul acesta la târgul de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona, cei de la Sony au lansat 4 noi smartphone-uri la fața locului. Printre acestea se număra și modelul Xperia XZ Premium, telefon ce a primit distincția de cel mai bun smartphone nou

Japonezii de la Sony au venit anul acesta la târgul MWC din Barcelona cu numeroase smartphone-uri în tolbă, printre ele numărându-se și modelul Xperia XZ Premium ce a primit titlul de cel mai bun smartphone nou din partea organizatorilor show-ului tech. În vreme ce modelele XA1, XA1 Ultra și XZs au primit anterior certificarea FCC, în cazul lui XZ Premium nu aveam nici o veste în această privință - cel puțin nu până astăzi.

Sony

Agenția FCC tocmai ce a publicat astăzi documentele de certificare pentru un smartphone Sony cu id-ul PY7-43153G, model ce poate fi chiar acest handset echipat cu display 4K - asta ținând cont de faptul că toate celelalte 3 produse ale japonezilor deja au fost certificate de către autoritatea în cauză. 

Nu avem totuși detalii concrete care să confirme identitatea dispozitivului, ci doar o imagine în care ni se prezintă locația de amplasare a semnelor de identificare FCC și faptul că primim aici conectivitate NFC, Bluetooth și Wi-Fi. Oricum ar fi, un lucru este sigur, acela că Xperia XZ Premium va ajunge la vânzare și pe piața din SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×