FCC: Pantech C510 cu branding AT&T

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.368 ori
<b>FCC: Pantech C510 cu branding AT&T</b>Caracteristicile telefonului nu ne sar in ochi in mod special si ma refer la Blueetooth sau EDGE, cand ne gandim la ce poate versiunea mai noua a acestui model - C600. Ce separa C510 de celelalte telefoane este brandingul AT&T. Pentru cei care nu au...

Caracteristicile telefonului nu ne sar in ochi in mod special si ma refer la Blueetooth sau EDGE, cand ne gandim la ce poate versiunea mai noua a acestui model - C600. Ce separa C510 de celelalte telefoane este brandingul AT&T.

Pentru cei care nu au inteles exact ce este atat de special, ne referim la Cingular, in terminologia anului 2006. Se pare ca reteaua este gata sa isi extinda brandingul si la capitolul terminale mobile. Ar putea dura o luna sau chiar sase pana ce vom vedea cele trei litere (plus simbol) tiparite pe un telefon care sa fie in buzunarul dumneavoastra.

Intre timp putem admira modelul C510 din pozele de mai sus, inchis (stanga) si deschis (dreapta). Cu o sursa ca FCC nu stim niciodata sigur cand vor putea beneficia consumatorii de produse branduite AT&T. Oare si LG va adopta acest branding la fel ca Pantech? Ce alti giganti ai telefoniei coreene vor mai ceda in fata retelei?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×