Telefonul Nintendo, un adevar sau doar un ... "joc"

Autor:  | Publicat în:  Inedit 820 ori
<b>Telefonul Nintendo, un adevar sau doar un ... "joc"</b>Mario, Castlevania, Bejeweled sau BrickBreaker, acestea sunt doar cateva din creatiile celor de la Nintendo. Ca sa nu mai vorbim de Wii, dar in 2001 acesti producatori se gandisera deja la un concept de "gaming phone". &nbsp; In mod straniu patentul a...

Mario, Castlevania, Bejeweled sau BrickBreaker, acestea sunt doar cateva din creatiile celor de la Nintendo. Ca sa nu mai vorbim de Wii, dar in 2001 acesti producatori se gandisera deja la un concept de "gaming phone".

In mod straniu patentul a fost eliberat de abia pe 27 iunie 2006, la 5 ani dupa ce conceptul original se nascuse. Cu toata isteria cauzata de Wii, nu credem ca Nintendo ar mai avea timpul si capacitatea de a risca prin producerea unui astfel de terminal. Asta in conditiile in care Gameboy si DS au avut un succes nebun si orice inovatie va trebui sa se ridice la inaltimea predecesorilor.

Cu un patent din 2001, nu putem spera decat ca Apple sa se alature producatorilor de la Nintendo, pentru a da nastere unui WiiPhone. Daca am aduna isteria cauzata de Wii cu tot scandalul pe care il genereaza iPhone am obtine o masa de oameni care iau asteptarea gadgetului preferat (in fata magazinului) drept ceva serios sau chiar mai important decat propria viata.

Glumind sau nu, o alianta Apple-Nintendo ar zdrobi chiar si giganti ca Sony si Microsoft, cu tot cu gadgeturile lor de ultima ora.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×