Telefonul Nintendo, un adevar sau doar un ... "joc"

861 ori
<b>Telefonul Nintendo, un adevar sau doar un ... "joc"</b>Mario, Castlevania, Bejeweled sau BrickBreaker, acestea sunt doar cateva din creatiile celor de la Nintendo. Ca sa nu mai vorbim de Wii, dar in 2001 acesti producatori se gandisera deja la un concept de "gaming phone". &nbsp; In mod straniu patentul a...

Mario, Castlevania, Bejeweled sau BrickBreaker, acestea sunt doar cateva din creatiile celor de la Nintendo. Ca sa nu mai vorbim de Wii, dar in 2001 acesti producatori se gandisera deja la un concept de "gaming phone".

In mod straniu patentul a fost eliberat de abia pe 27 iunie 2006, la 5 ani dupa ce conceptul original se nascuse. Cu toata isteria cauzata de Wii, nu credem ca Nintendo ar mai avea timpul si capacitatea de a risca prin producerea unui astfel de terminal. Asta in conditiile in care Gameboy si DS au avut un succes nebun si orice inovatie va trebui sa se ridice la inaltimea predecesorilor.

Cu un patent din 2001, nu putem spera decat ca Apple sa se alature producatorilor de la Nintendo, pentru a da nastere unui WiiPhone. Daca am aduna isteria cauzata de Wii cu tot scandalul pe care il genereaza iPhone am obtine o masa de oameni care iau asteptarea gadgetului preferat (in fata magazinului) drept ceva serios sau chiar mai important decat propria viata.

Glumind sau nu, o alianta Apple-Nintendo ar zdrobi chiar si giganti ca Sony si Microsoft, cu tot cu gadgeturile lor de ultima ora.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×