FCC saluta Nokia 3555, fratele mic al lui 6555

2.694 ori
<b>FCC saluta Nokia 3555, fratele mic al lui 6555</b>Nokia 6555 nu este un terminal high end, asa cum v-ati astepta, desi avem de-a face cu un handset 3G, de data aceasta destinat maselor. 3555 tocmai a trecut de testele celor de la FCC, fiind dezvaluit un telefon care pare o versiune mai ieftina a lui...

Nokia 6555 nu este un terminal high end, asa cum v-ati astepta, desi avem de-a face cu un handset 3G, de data aceasta destinat maselor.

3555 tocmai a trecut de testele celor de la FCC, fiind dezvaluit un telefon care pare o versiune mai ieftina a lui Nokia 6555. Impresia pare a avea sens de vreme ce numele ambelor terminale se termina in "555". Rapoartele rezultate in urma testelor indica prezenta suportului pentru conectivitate WCDMA 850 si 1900, facand din 3555 un handset perfect pentru reteaua 3G a celor de la AT&T. Totusi telefonul din imaginea de mai sus nu are inca un branding, deci s-ar putea ca Nokia sa nu aleaga un operator si distribuitor pentru a patrunde pe piata din SUA, preferand sa ofere terminalul "la liber".

Ne intrebam totusi de ce producatorul finlandez a decis sa includa o camera VGA in acest handset si sa o doteze cu autofocus? Sfarsitul de ani nu este unul pozitiv, fie ca vorbim despre Nokia sau Sony Ericsson, 2 dintre numele mai ale industriei mobile. Prima companie a  fost afectata de intreaga poveste cu bateriile retrase de pe piata si incearca sa-si redobandeasca popularitatea, in vreme ce Sony Ericsson inregistreaza pierderi si o scadere a interesului publicului pentru telefoanele sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×