Nokia amana relansarea lui N-Gage din cazua problemelor de soft

1.071 ori
<b>Nokia amana relansarea lui N-Gage din cazua problemelor de soft</b>Mult-asteptata lansare a serviciului mobil de gaming Nokia N-Gage a fost amanata cu 2 saptamani din cauza unor probleme de software. Acest gen de probleme au aparut in faza de testare a serviciului si nu avem de-a face cu o defectiune majora. N-Gage-ul...

Mult-asteptata lansare a serviciului mobil de gaming Nokia N-Gage a fost amanata cu 2 saptamani din cauza unor probleme de software.

Acest gen de probleme au aparut in faza de testare a serviciului si nu avem de-a face cu o defectiune majora. N-Gage-ul original era un handset care semana mai degraba cu o consola portabila decat cu un telefon mobil. Terminalul oferea suport pentru jocuri de marca, cum sunt cele produse de developerul Sega, dar nu a fost sa fie pentru Nokia, de vreme ce popularitatea acestui telefon a scazut enorm odata cu lansarea consolelor portabile.

Noua platforma N-Gage va fi axata pe software si va fi disponibila pe toata terminalele Nokia lansate recent. Jocurile destinate acestei platforme vor reprezenta un pas inainte fata de cele pseudo-3D pe care le puteam juca pe handseturile N-Gage. Va reprezenta oare in sfarsit produsul celor de la Nokia un rival pentru ceea ce lanseaza Nintendo si Sony in lumea gadgeturilor portabile care ii incanta pe gameri? Raspunsul peste 2 saptamani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×