Nokia amana relansarea lui N-Gage din cazua problemelor de soft

1.088 ori
<b>Nokia amana relansarea lui N-Gage din cazua problemelor de soft</b>Mult-asteptata lansare a serviciului mobil de gaming Nokia N-Gage a fost amanata cu 2 saptamani din cauza unor probleme de software. Acest gen de probleme au aparut in faza de testare a serviciului si nu avem de-a face cu o defectiune majora. N-Gage-ul...

Mult-asteptata lansare a serviciului mobil de gaming Nokia N-Gage a fost amanata cu 2 saptamani din cauza unor probleme de software.

Acest gen de probleme au aparut in faza de testare a serviciului si nu avem de-a face cu o defectiune majora. N-Gage-ul original era un handset care semana mai degraba cu o consola portabila decat cu un telefon mobil. Terminalul oferea suport pentru jocuri de marca, cum sunt cele produse de developerul Sega, dar nu a fost sa fie pentru Nokia, de vreme ce popularitatea acestui telefon a scazut enorm odata cu lansarea consolelor portabile.

Noua platforma N-Gage va fi axata pe software si va fi disponibila pe toata terminalele Nokia lansate recent. Jocurile destinate acestei platforme vor reprezenta un pas inainte fata de cele pseudo-3D pe care le puteam juca pe handseturile N-Gage. Va reprezenta oare in sfarsit produsul celor de la Nokia un rival pentru ceea ce lanseaza Nintendo si Sony in lumea gadgeturilor portabile care ii incanta pe gameri? Raspunsul peste 2 saptamani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×