Nokia amana relansarea lui N-Gage din cazua problemelor de soft

Autor:  | Publicat în:  Nokia 997 ori
<b>Nokia amana relansarea lui N-Gage din cazua problemelor de soft</b>Mult-asteptata lansare a serviciului mobil de gaming Nokia N-Gage a fost amanata cu 2 saptamani din cauza unor probleme de software. Acest gen de probleme au aparut in faza de testare a serviciului si nu avem de-a face cu o defectiune majora. N-Gage-ul...

Mult-asteptata lansare a serviciului mobil de gaming Nokia N-Gage a fost amanata cu 2 saptamani din cauza unor probleme de software.

Acest gen de probleme au aparut in faza de testare a serviciului si nu avem de-a face cu o defectiune majora. N-Gage-ul original era un handset care semana mai degraba cu o consola portabila decat cu un telefon mobil. Terminalul oferea suport pentru jocuri de marca, cum sunt cele produse de developerul Sega, dar nu a fost sa fie pentru Nokia, de vreme ce popularitatea acestui telefon a scazut enorm odata cu lansarea consolelor portabile.

Noua platforma N-Gage va fi axata pe software si va fi disponibila pe toata terminalele Nokia lansate recent. Jocurile destinate acestei platforme vor reprezenta un pas inainte fata de cele pseudo-3D pe care le puteam juca pe handseturile N-Gage. Va reprezenta oare in sfarsit produsul celor de la Nokia un rival pentru ceea ce lanseaza Nintendo si Sony in lumea gadgeturilor portabile care ii incanta pe gameri? Raspunsul peste 2 saptamani.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×